Vanliga frågor och svar

Hur fungerar Onlinecoaching?

Utifrån min kunskap om träning, kost och hälsa har jag utformat mina egna dokument med all information jag behöver av dig för att ge dig de bästa förutsättningarna. Efter att vi talats vid om just dina mål så får du de relevanta dokument du behöver av mig. Du får sedan i din egna takt läsa igenom, fylla i och ställa frågor för att sedan skicka in dem till mig.

Efter det tar jag dina svar och utformar ett skräddarsytt program för dig. Vare sig det gäller kost, coachning eller träning, eller alla 3!


Du väljer själv under hur lång tid du vill arbeta med mig (vanligtvis 4-16 veckor, men minst 4 veckor) jag hjälper dig med att rekommendera en rimlig tid för att du ska nå dina mål utan att behöva svälta dig själv med någon extremdiet eller träna 14 pass/vecka. Balans är nyckeln till framgång här!


Jag vill skapa ett gott förtroende och en omöjlighet för dig att känna dig ensam eller vilsen. Därför kommer vi att höras löpande och stämma av varje vecka.

Jag kommer fråga:

-Hur det går med din träning/din kost.

-Hur du mår med de nya rutinerna.

-Hur de fungerar med din vardag.

-Pusha dig till att gå till gymmet om du behöver det.

-Motivera dig till att äta rätt, hålla dig borta från sötsaker och andra fällor. 


Mig kommer du att kunna använda som ett bollplank under hela vår tid tillsammans. ALLT för att du ska må bra och nå dina MÅL!!

Om jag har frågor angående mitt tränings- eller kostschema, hur gör jag då?

Det program du får av mig är inget som jag bara dumpar på dig och sen låter dig klara dig på egen hand bäst du kan. Det tar tid att lära känna varandra och är det något i de dokument du får av mig som du inte känner dig bekväm med så ändrar jag det åt dig!

Vad innebär the pumping unicorn?

Du som medlem här får ett väl utarbetat träningspass som du kan använda och variera med tempo, volym, belastning hur du vill. Fantasin är bara det som sätter stopp vilket betyder att du kan använda detta pass för evigt.

Ett träningsschema baserat på min träning som fokuserar på styrka och hypertrofi (muskelbyggning).

Med dessa scheman kommer du att öka din:

-Motivation - nya saker är alltid roligare än "det gamla vanliga".

-Inspiration - få nya sätt att jobba mot samma mål.

-Variation - att visa dig olika sätt att jobba i gymmet (arbetstempo, antal set & reps).

-Förståelse - lära dig hur ett av mina pass kan se ut.

Mental Träning, vad är det?

Enligt erfarenhet är min och mina kunders träning mycket mera mentalt än fysiskt.

-Det är jobbigare för en individ att ta sig till gymmet än att faktiskt genomföra ett pass när man väl är där. 

-Det är jobbigare att laga mat än att faktiskt äta den.

-Tanken av att anpassa sig till en ny rutin i vardagen ( exempelvis kost- eller träningsschema) är oftast jobbigare än att faktiskt dedikera sig till det och prova på.


Jag själv lägger stor fokus på min egna förmåga att må bra psykiskt som fysiskt, men så  har det inte alltid varit. Därför vet jag hur viktigt det är med ett bra förhållande till mat, till sig själv och sin kropp.

Ett friskt huvud med en god självkänsla är så mycket viktigare än de flesta vill tro. En positiv attityd kommer man långt med här i livet och allt det kommer jag lära dig. Hur du kan välja perspektiv i alla situationer.

Behöver jag ha någon tidigare erfarenhet av kost/träning för att jobba med dig?

Absolut inte! Vi kommer att tillsammans hitta en lösning som fungerar för dig, oavsett har du vill ha hjälp med.

Hur betalar jag?

E-faktura. Vid vissa fall går det att delbetala din kostnad såklart helt räntefritt. Kom ihåg att fråga din arbetsplats om du har friskvårdsbidrag!

Hur använder du informationen du får av mig?

Som tränare har jag total tystnadsplikt och all information du ger mig är det bara jag som tar del av. Samma sak gäller samtliga av mina tjänster! 

Ibland kan jag vilja lägga upp meddelanden eller liknande från kunder på sociala medier men detta görs enbart om kunden godkänner det. I en sådan situation väljer kunden själv om den vill synas eller vara anonym!

Vilka tider jobbar jag?

Jag svarar alltid på mail inom 24h. På gymmet finns jag på plats när vi har bokat tid. Gymmet är öppet från 04-00 varje dag.