Enhörning Pt, 

Hälsocoach

Grundat av Filip Enhörning efter en 1 års lång utbildning inom idrott och hälsa med ett mål i sikte - att förbättra världens hälsa, en människa i taget. Med 10 års erfarenhet av träning, hälsa och kost samt stor kunskap om stresshantering skapades EPH i hoppet om att få möjligheten till att nå och påverka så många människor som möjligt.


Filip Enhörning

2012 - Karate gav mig mycket muskeluthållighet, kroppsstyrka och mental tuffhet. 

2017 - Snart 4 år sedan jag lade kampsporten åt sidan och skiftade mitt fokus till styrketräning.

Min resa

Jag kommer alltid att vara tacksam för all tid jag lade på karaten under mina 11 år som aktiv kampsportare. Det har format mig till den jag är idag. Kampsporten har lärt mig att visa respekt, vara ödmjuk, tålmodig och att vara stark i mig själv. 


Jag kommer alltid att älska Jackie Chans och Jet Lis kung fu-filmer och principer, jag kommer alltid att önska att jag var lika duktig på Kung fu som de är. Men just nu är min kärlek och min passion för styrketräning mycket starkare och det vill jag lägga all min energi åt.

Om mig

Varje dag försöker jag att utveckla min mentala förmåga. Hur jag tänker gör att jag mår bra och kan eliminera och hantera allt det dåliga och bara vara glad och må bra! Det vill jag nu få möjligheten till att lära vidare.

Jag drivs av att jobba mot mina drömmar och jag vaknar varje morgon med ett leende! (Och om jag inte gör det så gör jag det ändå!)

Jag lägger stor vikt i min mentala inställning till allt jag möter i livet. Träning och kost men ännu viktigare, livet utanför det och min omgivning jag möter. Jag väljer att alltid försöka se det bästa i människor, att aldrig döma någon utifrån utseende eller förutsättningar. Jag tror starkt på att jag själv väljer hur jag ska må, hur jag ska tycka, hur jag ska tänka, hur jag ska bli påverkad av min omgivning. Jag tar bara in det jag växer och lär mig av och på så sätt kan jag välja hur jag ser på min värld. Jag kan välja att inte bli påverkad av dåligt väder, jag kan välja att inte bli påverkad av andra som tycker illa om mig. Jag lyssnar inte på människor som säger vad som inte går att åstadkomma, jag lyssnar inte när folk talar illa om andra, jag lyssnar inte när folk förklarar sina problem utan att vilja ha en lösning. 

Jag lever och lär efter mina regler och anpassar dem när jag finner behovet eller när jag ser en möjlighet att utvecklas!

Jag är väldigt principfast samtidigt som jag gärna ändrar på dem om det betyder att jag utvecklas!